fbpx

Teamet bag

 

Teamet bag Evolution Race består af garvede OCR løbere der igennem de seneste år har hentet medaljer i ind- og udland på alle distancer og i alle elementer. Vores samlede erfaring af antal løbede kilometer og forcerede forhindringer giver en god basis for at skabe de rigtige rammer for et vellykket OCR-løb. Vores individuelle niveau skærper forudsætningerne for at lave løb som udfordrer motionisten såvel som eliten.

Det community der udgør OCR i Danmark er for os kernen i sporten. Vi ønsker at bakke op om sammenholdet og talentudviklingen, så Danmark også fremadrettet kan levere topresultater ved internationale OCR-begivenheder. Ligesom vi gerne ser udenlandske løbere til vores events i Danmark.

Evolution Race udfordrer den enkeltes mentale og fysiske styrke og udholdenhed. Med forhindringerne som bærende element skabes et OCR-løb hvor deltagerne opfordres til at blive ved med at udvikle sig til bedre, hurtigere og stærkere atleter for at kunne løse forhindringerne hurtigst muligt. Vi ønsker at skabe et løb, hvor man giver sig selv fuldt ud, så man virkelig kan mærke man lever. Et løb som indeholder lige præcis den forhindring man glæder sig til at prøve igen.

Team Evolution Race styres af Christian Gösta, Freddy Hejgaard og Katrine Stevnhoved i samarbejde med vores skønne atleter og ambassadører.

Freddy Hejgaard

Freddy Hejgaard

Christian Gösta

Christian Gösta

Katrine Stevnhoved

Katrine Stevnhoved