fbpx

21. november 2020

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

mx season final

Kan du lide forhindringer uden for meget løb imellem, så er finalen lige dig. Vi fejrer afslutningen på årets OCR-sæson med 3 runder af 2000 meter, 20 forhindringer pr. runde. I alt 6 km og 60 forhindringer.

MX Banen – En sand mudderfest !!!

3 runder af 2000 meter med 20 forhindringer pr. runde.
I alt 6 km med 60 forhindringer!

OM LØBET

 OCR sæsonens finale løb!

Kan du lide forhindringer uden for meget løb imellem, så er finalen lige dig. Vi fejrer afslutningen på årets OCR sæson med 3 runder af 2000 meter, 20 forhindringer pr. runde. I alt 6 km og 60 forhindringer.

Test din Predator i det helt store forhindringsshow. Her er ingen fine fornemmelser, men ren rå OCR sjov. Med blot 100 meter mellem hver forhindring er der garanti for en forhindringsfest af de helt store. MX Banen på amager kender mange OCR løbere og har været savnet af lige så mange. Højdemeter,

udfordrende underlag, mudder, måske lidt frost. Masser af tilskuere og ikke mindst de flotte og evolutionerede forhindringer.

Forhindringsbaneløb som er perfekt alene eller som teambuilding.

ELITE

De to første heats er elite heats, vil du kåres som vinder af EVO MX Finalen, så skal du løbe i et af de to elite heats.

Det er ikke hurtigste tid der vinder, det er ikke et intakt armbånd der vinder, det er flest gennemførte forhindringer og herefter hurtigste tid. Således får alle en placering og vinderen kendes først når alle eliteløbere er i mål. Konkurrence Evolution Race Style.

(+100 kr. gebyr ved tilmelding til elite heat)

RACE VILLAGE

Vi sørger selvfølgelig for fed musik og de bedste heppere, så vi kan skabe den bedste stemning!

Vores skønne samarbejdspartnere og sponsorer vil forkæle jer igennem dagen. Frugtkurven.dk sørger for frisk sprød velsmagende frugt, STATE har energien med og CLIF klarer den lille sult. CPHRunShop sælger funktionelt sportstøj fra bl.a. CRAFT. Ærlig.dk står for kaffen og lidt til den lille sukkersult. 

Standard      elite     

 349,-     349,-

Prisen stiger d. 21. oktober – 449,-

Inkluderet i billetten

find vej

ADRESSE

Amager Motocrossbane
Ved Slusen 2
2300 København S

Google Maps

TRANSPORT

Bil: Parkering langs vejen.
Offentlig: Bus 250S og 4A til Artillerivej