fbpx

NYE HÆNDER OVERTAGER EVOLUTIONEN

 

Evolution Race fortsætter under samme parole “Become a Predator” og målet er stadig at levere udfordrende OCR løb, hvor alle kan dyste med.

“Vores mål er at bygge på den platform som Thomas Dybro gennem de seneste år har skabt. Vi fortsætter sæsonen 2019 som planlagt dog med nye forhindringer og ser allerede nu frem til en endnu stærkere sæson 2020 – endnu flere nye forhindringer og nye løbskoncepter”

siger det nye team bag Evolution Race. Det næste løb i rækken er OCR Stafetten 1. juni 2019 på Glostrup Atletik Stadion. Billetterne er i salg.

Det nye teamet består af erfarne OCR løbere med racebling fra både ind- og udland på alle distancer og fra alle elementer.

” Vi ved hvad der skal til, for at et løb er fedt når man er nybegynder, rutineret eller veteran. Det OCR community der er i Danmark, vil vi gerne bakke op om og gerne bidrage til så danske atleter vedbliver at skabe topresultater ved internationale events. Alle har vi erfaring med afvikling af events og større begivenheder, så deltagerne kan roligt koncentrere sig om at levere resultaterne. Vi skal nok levere rammerne”

lyder det fra teamet. Evolution Race vedbliver at udfordre, forbedre og gøre deltagerne stærkere fysisk såvel som mentalt.

Tidligere ejer Thomas Dybro udtaler:

“Tak til alle jer der har været en del af Evolution Race. Tak for deltagelse, support og opbakning. I er kommet med verdens fedeste energi.

I 2013 overtog jeg stafetten fra David Koch Mouritzen og det er nu på tide at give den videre.

Jeg er sikker på at min første baby, EVO, er i gode hænder hos det nye TEAM, og jeg glæder mig til at se EVO vokse til helt nye højder. I har virkelig noget at glæde jer til.

Det har kostet Julie og mig blod, sved og tårer. Men det har været en fantastisk rejse og der har været vanvittigt mange fede oplevelser og uforglemmelige øjeblikke.

Et nyt kapitel venter for Julie og jeg. Vi har elsket at skabe rammerne for at du kunne udfordre dig selv og få mindeværdige oplevelser.

Jeg ser frem til at fokusere på den kommende farrolle, og så kommer jeg til at hellige mig mine foredrag om kommunikation og personlig udvikling. Tak for nu – og på gensyn i elementerne”.